Rijlessen

Bij 2-Drive vinden we het belangrijk jou goed te leren kennen, zodat we een lesplan op maat voor je kunnen maken. Daarom beginnen we altijd met een introductieles . Tijdens deze les kijkt de instructeur naar wat je al kunt en hoe je omgaat met de auto en het verkeer. Na deze introductie les volgt een evaluatie, eventueel in aanwezigheid van je ouders of verzorgers. Tijdens dit gesprek  informeert de instructeur je over het behalen van het theoriecertificaat, de tussentijdse toets, het rijexamen en onze app van PlanGo. Ook geeft hij je een advies over het aantal te volgen autorijlessen en de opbouw daarvan.

Een vol uur rijden

De rijlessen van 2-Drive duren altijd 60 minuten. Je zit de volle 60 minuten zelf achter het stuur, want we werken niet met duo-lessen. Alle tijd is voor jou gereserveerd, je haalt niemand op en hoeft ook niemand weg te brengen. Tijdens de les kun je een nieuwe afspraak plannen en daarbij aangeven waar je opgehaald wilt worden en waar je wilt worden afgezet. Een rijles tijdens een tussenuur op school of na je laatste lesuur is dus geen probleem! Ook kun je je volgende rijles plannen via de app van planGo op je mobiel.

Langer lessen

Wil je meer uit je rijlessen halen, dan kun je bij 2-Drive ook 1,5 of 2 lessen achter elkaar rijden. Zo heb je meer tijd om te oefenen en te herhalen om zo sneller het geleerde je eigen te maken.

Chat openen
1
Hallo, Willem hier,
Hoe kan ik je helpen?