Autisme/ADHD/Faalangst

ADD/ADHD, autistisch of faalangst? Laat je niet tegenhouden!

Heb jij te maken met autisme, ADHD, ADD, faalangst of andere verwante problemen? Dan is 2-Drive de rijschool voor jou. Onze rijinstructeur is speciaal opgeleid om jou te begeleiden bij het halen van je rijbewijs.

Introductiegesprek

Tijdens een eerste gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we wat er allemaal bij het volgen van autorijlessen en het behalen van je rijbewijs komt kijken. Vaak is het handig je ouders en/of verzorgers hierbij ook uit te nodigen. Stap voor stap lopen we door het traject van theorie, lessen en afrijden.

Introductieles en evaluatie

Na dit eerste gesprek starten we met een introductieles. Tijdens deze eerste les bekijk je met je rij-instructeur wat je al kunt en hoe je omgaat met de auto en het verkeer om je heen. Na deze introductieles volgt de evaluatie en maak je afspraken over het verdere traject, met als einddoel… je rijbewijs!

<a class="ds-hover-1" href="/contact" ds-title="Meer weten?" ds-desc="Wil je meer weten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!"><img src="/wp-content/uploads/2-drive-contact.jpg" alt="Alt text Here" class=""></a>

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Chat openen
1
Hallo, Willem hier,
Hoe kan ik je helpen?